Grethe Hyldig

Grethe Hyldig

Seniorforsker

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Bioaktive Stoffer – Analyse og Anvendelse

Danmarks Tekniske Universitet

Henrik Dams Allé

Bygning 201, rum 020

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2023
The flavour impressions were collected through a series of wine-tasting events. The wines were anonymized and each wine was labelled with a color and a number. Each participant was given a combination of wines to taste.  KU/DTU Compute
04 DEC

Forskere har lært algoritme at smage vin

KUNSTIG INTELLIGENS Når man putter menneskelige smagsoplevelser ind i kunstig intelligens, gør man det nemmere for forbrugeren at vælge den rigtige vin. Det har forskere fra Pioneer Centre for AI på Københavns Universitet og DTU demonstreret. Resultatet er nemlig mere præcise forudsigelser af, hvilken type vin, vi hver især bedst kan lide...

Fødevarer, fisk og landbrug Informationsteknologi Matematik
2012
Værdifuld viden om hvorfor vi spiser, som vi gør
27 NOV

Værdifuld viden om hvorfor vi spiser, som vi gør

Er der sammenhæng mellem det du spiser, og det du siger du spiser? Hvad vælger du først fra tallerkenen - kartoflerne, kødet eller salaten? Med det nye sensoriske laboratorium, Obsense, har DTU Fødevareinstituttet fået optimale betingelser for at kunne observere og analysere, hvorfor vi spiser, som vi gør.

Fødevarekvalitet
Ny forskning afslører fiskens smag
03 JUL

Ny forskning afslører fiskens smag

Stofferne geosmin og 2-methylisoborneol er naturligt forekommende i søer og vandløb, men for høje koncentrationer af stofferne kan give fisk en mudderagtig smag. DTU Fødevareinstituttet har nu udviklet sensoriske profiler, som kan forudsige smagsproblemer i opdrætsfisk, og som gør det muligt helt at undgå den her type smagsproblemer i...

Fødevarekvalitet
https://www.fiskepleje.dk/service/telefonbog/person?id=4637&cpid=&tab=7
28 APRIL 2024