LoadingText
Profil
Nøgleord
spisekvalitet
|
objektive sensorik
|
forbruger test
|
Fødevare
|
Kvalitetsindeksmetoden
|
fisk og fiskeprodukter
Grethe Hyldig, cand.lact., Ph.D., er Seniorforsker indenfor
sensorik videnskab og leder sensorik gruppen ved Afdeling
for Fødevareindustrielforskning her ved DTU
Fødevareinstituttet. Sensorik gruppen har stor viden og
erfaring indenfor sensorisk kvalitet i hele produktions kæden
i fødevareindustrien specielt indenfor fisk og
fiskeprodukter. Gruppen arbejder med forbruger præferencer,
sensorisk kvalitet og udvikling af sensoriske metoder. En vigtig
del af dette arbejde er udvikling af metoder til bedømmelse
af spisekvaliteten og holdbarhed af fisk og fiskeprodukter. Grethe
er en af de centrale forskere ved udvikling og validering af
Kvalitetsindeksmetoden (Quality Index Method (QIM)) både
nationalt og internationalt. Her udover arbejder hun også med
kommunikation til forbrugere samt forbruger data.
Se profil og cv i DTU Orbit...