Om websitet

  

Fiskeplejekonsulent Finn Sivebæk med et net fyldt med ørredyngelFiskeplejekonsulent Finn Sivebæk er redaktør på dette website. Her undersøger han om gydegruset har en god kvalitet.

Her på Fiskepleje.dk kan du læse om, hvordan man bevarer og genskaber naturlige fiskebestande i vandløb, søer og kystnære områder. Den nyeste forskning om, hvordan man kan forbedre fiskenes levebetingelser, udsætte fisk og regulere fiskeriet bliver formidlet på dette website.

Det er forskere ved DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer (tidligere kendt som Danmarks Fiskeriundersøgelser), der har leveret de fleste af de forskningsresultater, som danner grundlag for informationerne på sitet.

Forskningen er samtidigt grundlag for den rådgivning, som DTU Aqua og Fiskeplejen giver til myndigheder, erhverv og borgere.

Fiskepleje.dk skal sikre, at nye forskningsresultater løbende bliver gjort tilgængelige for alle dem, som beskæftiger sig med fiskebestande i vandløb, søer og kystnære områder, og dermed støtte fiskeplejeindsatsen i lokalområderne.

Fiskepleje.dk bliver delvist finansieret af fisketegnsmidlerne, administreret af Miljø- og Fødevareministeriet.

Kontakt webredaktør og fiskeplejekonsulent Finn Sivebæk.

God fornøjelse!

 

Topbanner photo: Gilbert van Rijckevorsel

 

https://www.fiskepleje.dk/service/om_sitet
18 JULI 2024