Genopfriskningskursus i elektrofiskeri for myndigheder og konsulenter

DTU Aqua afholder et genopfriskningskursus i elektrofiskeri og bestandsanalyser for ansatte i Miljøstyrelsen, universiteter, kommuner og konsulentfirmaer.

Elektrofiskeri anvendes i undersøgelser af fiskebestande og til at opfiske moderfisk til strygning. Princippet i elektrofiskeri er, at man "lokker" fiskene hen til sig ved at sende strøm gennem vandet.

Man må kun udføre elektrofiskeri, når man har fået tilladelse hos Fiskeristyrelsen. En forudsætning for at få tilladelsen er, at personen, der fører elektroden under fiskeriet, har gennemgået et kursus i elektrofiskeri inden for de sidste 10 år. Herefter skal vedkommende på et genopfriskningskursus for fortsat at kunne få tilladelse til at udøve elektrofiskeri. Kravet er indført i 2005 for fortsat at sikre et højt sikkerhedsniveau i forbindelse med fiskeriet.

Tid
Kurset bliver afholdt den 5. juni 2025.

Sted
DTU Aqua, Vejlsøvej 39, 8600 Silkeborg

Pris
1495,- kr som dækker forplejning og undervisning. Faktura vedrørende indbetaling af kursusafgiften vil blive tilsendt direkte fra DTU, så oplys venligst EAN-nummer ved tilmelding.

Kursusledere
Biolog Henrik Ravn, DTU Aqua
Fiskeplejekonsulent Bjarke Dehli, DTU Aqua

Tilmeldingsfrist
Fristen er den 20. maj 2025

Tilmelding

Klik på knappen Tilmeld

Tilmeld DTU Aqua kursus

I forbindelse med tilmeldingen skal der samtidig uploades en kopi af dit tidligere kursbevis for elektrofiskeri. Send en mail med oplysninger om dit navn, arbejdssted og kopi af tidligere kursusbevis til tik@aqua.dtu.dk


Mere information om elektrofiskeri
https://www.fiskepleje.dk/forskningsbaseret-raadgivning/kurser/kursus_i_elektrofiskeri_for_myndigheder_genopfriskning?utm_source=newsletter&utm_media=mail&utm_campaign=
18 JULI 2024