Fangtjournalen giver dig overblik over dine fangster og fiskesteder

Fangstjournalen fejrer 2 år – og går på Facebook

fredag 12 jan 18
|

Med Fangstjournalen fra DTU Aqua kan lystfiskere holde styr på egne fangster og samtidig bidrage til forskningen i fiskebestandene. Nu kan interesserede også få nyheder om Fangstjournalen på Facebook. 

Mere end 6000 danske lystfiskere har allerede tilmeldt sig Fangstjournalen fra DTU Aqua. Det er vi utroligt stolte over og synes derfor, det var på tide, at Fangstjournalen også kom på Facebook.

Via Facebook-siden vil vi løbende give nyheder om stort og småt fra Fangstjournalen, herunder resultater og spændende observationer.

Vi arbejder hele tiden på at gøre Fangstjournalen bedre, og på Facebook-siden kan du også holde dig opdateret omkring seneste opdateringer og nye funktioner.

 

Du finder fangstjournalen på Facebook

 

Kom nemt i gang

Du kan finde en browserversion af Fangstjournalen på fangstjournalen.dtu.dk eller hente den gratis som app til din smartphone. Herefter skal du oprette dig som bruger, og så er du i gang.

Klik på ikonet for at downloade app`en til iPhone eller Android:

Download App - Fangstjournal        Google Play - Fangstjournal -DTU - App

Læs mere om Fangstjournalen på fangstjournalen.dtu.dk

Af Christian Skov, DTU Aqua. Institut for Akvatiske Ressourcer

Hvad er fangstjournalen?

Med Fangstjournalen fra DTU Aqua kan lystfiskere registrere deres fisketure og holde styr på egne fangster. Der er mulighed for at dele sine oplysninger med andre lystfiskere og ”prale” med sine fangster, og dermed også se, hvad andre fanger. Men man kan også vælge at holde sine oplysninger om fangster og fiskesteder hemmelige.

Forskere på DTU Aqua har adgang til de data, som lystfiskere indtaster i Fangstjournalen. Oplysningerne om lokale fiskebestande er et værdifuldt bidrag til DTU Aquas forskning i fiskebestandenes ve og vel. Fx kan lystfiskernes oplysninger bruges i analyser af, om der bliver flere eller færre af en bestemt art.

Læs mere på fangstjournalen.dtu.dk.

https://www.fiskepleje.dk/nyheder/2018/01/fangstjournalen?id=cf595321-6276-4608-be73-7a9615057504&utm_source=newsletter&utm_media=mail&utm_campaign=2018_01_19_Nyhedsbrev
17 MAJ 2022