Nyt kort fortæller hvor man kan fange hornfisk

Hvor kan man fange hornfisk

torsdag 07 maj 20
|
Nyt kort fortæller, hvor man kan fange hornfisk

NY FEATURE FRA FANGSTJOURNALEN gør det nemt at følge med i, hvor der inden for den seneste uge er fanget hornfisk. Kortet, som opdateres hver dag, er baseret på jeres gode indrapporteringer af hornfisk til Fangstjournalen. Måske det kan være til inspiration, når næste fisketur skal planlægges.

Kortet finder du nederst på  hjemmesiden https://fishforecasts.dtu.dk/forecasts/hornfisk

Kortet finder du nederst på  hjemmesiden https://fishforecasts.dtu.dk/forecasts/hornfisk. På samme hjemmeside finder du også Fangstjournalens hornfisk-barometer. Her kan du følge med i, hvordan chancerne for fangst af hornfisk stiger og falder i løbet af året. Lige nu er fangstchancerne rigtig gode.

Fangstjournalens data om hvor og hvor mange hornfisk I lystfiskere fanger, bruger DTU Aquas klimaforskere til at blive klogere på hvordan klimaet påvirker sæsonarter som hornfisk og makrel. Vi håber på rigtig mange indrapporteringer i den igangværende sæson.

K&B!  👍🎣

 

 

PS: Hvis du ikke ønsker at dine hornfisk fangster skal indgå på kortet, kan du angive fangsten som hemmelig i Fangstjournalen.

Du kan også hjælpe fiskebestandene og forskerne ved Danmarks Tekniske Universitet - DTU Aqua med at indsamle data om det danske lystfiskeri og samtidig blive klogere på dit eget fiskeri. Download den gratis Fangstjournalen app her:

Download App - Fangstjournal     Google Play - Fangstjournal -DTU - App

https://www.fiskepleje.dk/raadgivning/fangstjournal-dtu-aqua/nyheder-fangstjournalen/nyhed?id=%7B38138015-FF14-4EEE-BC38-4885E2866DE5%7D
16 MAJ 2021