Ny app fra Fangstjournalen

Ny app i butikkerne

tirsdag 16 jun 20
|
Ny app fra Fangstjournalen

Vi er superglade i dag! Vi har nemlig lige smidt en ny version af Fangstjournalen i både Google Play og App Store. Den indeholder en masse nye elementer, f.eks. nem adgang til masser af viden og statistik. Tak for alle de input til forbedringer, som vi gennem de sidste år har modtaget fra jer!

Vi glæder os til at, høre hvad i synes om den nye version! Vi udgiver den i første omgang som en beta udgave 🙂. Det betyder blandt andet, at vi i de kommende uger er særligt opmærksomme på, om der skulle være bugs og fejl, som vi ikke har fundet i vores testperiode. Vi  håber,  I vil sende os en besked via appens feedback funktion, hvis i falder over fejl og mangler.

God fornøjelse!

K&B!  👍🎣


Ny app fra Fangstjournalen

 

 

Du kan også hjælpe fiskebestandene og forskerne ved Danmarks Tekniske Universitet - DTU Aqua med at indsamle data om det danske lystfiskeri og samtidig blive klogere på dit eget fiskeri. Download den gratis Fangstjournalen app her:

Download App - Fangstjournal     Google Play - Fangstjournal -DTU - App

https://www.fiskepleje.dk/raadgivning/fangstjournal-dtu-aqua/nyheder-fangstjournalen/2020/06/ny-app-i-butikkerne??id=b7275b24-62c5-4823-9249-efae6a07515a
6 MAJ 2021