Nørrefjord. Foto: Line Reeh

Ny marin fiskeplejekonsulent

mandag 20 jan 14
|

Download foto

Mads Christoffersen er ny marin fiskeplejekonsulent på DTU Aqua. Fiskeplejekonsulenten rådgiver om fiskeri, fiskebestande og genetablering af habitater i de kystnære marine områder i hele Danmark.

Mads Christoffersen er pr. 1. januar 2014 ny marin fiskeplejekonsulent på DTU Aqua. Han afløser Hanne Nicolajsen, som går på efterløn.

Mads er uddannet biolog fra Roskilde og Københavns Universitet og har lavet speciale hos DTU Aqua i emnet "rovfisks prædation på laksefisk". Siden 2000 har han arbejdet med fiskebiologi og har siden 2008 været ansat hos DTU Aqua. Her arbejder han blandt andet med rådgivning om fiskeri, genetablering af marine habitater og fiskebestande i fiskeplejeregi. Derudover har han fokus på bundslæbende fiskeredskabers påvirkning af de kystnære beskyttede Natura 2000-områder. 

Mads er desuden uddannet som erhvervsdykker og udfører i forbindelse med sin ansættelse hos DTU Aqua en lang række forskellige biologiske opgaver under overfladen i danske farvande. 

Som fiskeplejekonsulent har Mads fokus på de kystnære marine områder i hele Danmark. 

Formidling om ny forskning og om, hvordan man bevarer og genetablerer habitater og naturlige fiskebestande er en af de opgaver, som Mads vil prioritere højt fra starten – selvfølgelig uden at fokus forsvinder fra de øvrige opgaver i den marine fiskepleje.  

Hvis du har ideer, forslag eller andet, der kan have interesse for den marine fiskepleje, er du meget velkommen til at kontakte Mads Christoffersen.

https://www.fiskepleje.dk/nyheder/2014/01/2014_01_21_ny-marin-fiskeplejekonsulent?id=9383c596-4ab6-46ea-9331-57161d5884f7
25 APRIL 2024